Kartli Personel Tanima Cihazlari
PDKS Personel Devam Kontrol Sistemleri en yaygın kullanılan kartlı geçiş alanlarındandır. Personelin işyerine veya kuruma giriş çıkış bilgilerini takip etmek, kontrol altına almak, bina içindeki hareketlerini yetkilendirmek veya sınırlandırmak amaçlı kullanıldığı gibi, bilgisayara yüklenmiş bir PDKS PROGRAMI aracılığı ile maaş ve puantaj raporları oluşturulmasını da sağlar.
Parmak IziTanima Cihazlari

Günümüzde parmak izi kişi tespitinin yanında güvenlik kontrol amaçlı olarak anahtar vazifesi görmektedir bu sayede insanlar parmak izlerinden istifade ederek bazı alanlara kısıtlama koyabilir veya bazı elektronik cihazların kontrolünü parmak izleri ile sağlayabilirler. PDKS Personel Devam Kontrol Sistemleri en yaygın kullanılan parmak izi tanımlama alanlarındandır.

Yüz Tanima Cihazlari
Günümüz teknolojisinde biyometrik yüz tanıma sistemleri, kişi tespitinin yanında güvenlik kontrol amaçlı olarak anahtar vazifesi görmektedir. Bu sayede biyometrik tanımlama yaparak bazı alanlara kısıtlama koyabilir veya bazı elektronik cihazların kontrolünü sağlayabilirler. PDKS Personel Devam Kontrol Sistemlerinde gelişen teknoloji ile beraber biyometrik yüz tanımlama sistemleri tercih edilmektedir.